Cara Buat Kuih Siput Pedas

Resepi nennie kuzaifah: buat buttermilk sendiri, Saya google cari macam mana nak buat buttermilk sendiri dan saya jumpa resepi ni . saya c&p simpan dalam blog sendiri sebab next time kalau nak guna senang. Kuih - dapur sempadan, As'laikum semuaahari ni kita buat "kuih cara"mesti dah ramai yang tau buat kankira macam musim kuih2 tradisional pulak laah, hari tu talam keladi, hari ni. Dari dapur madihaa: kuih durian, Edisi nak habiskan durian frozen dalam freezer. tiba2 datang idea buat kuih cara perisa durian ni untuk iftar hari pertama. maklumlah hari pertama puasa.

Kuih siput - arah, Salam kembali buat !! : sejak2 ni sgt sukalah main gentel2 : ni ni ni kuih kat atas ni pun kena gentel2 dulu pastu lenyek kat papan hihihi. Sinar kehidupanku**~::: kuih berlauk, Kak watie= wkmsalam, takpelah kakkita makan sama2 kat yakalau akak buat kuih ni jngn lupa jemput yatie dtng rumah yanak tumpang mkn plk. Curlybabe' satisfaction: siput sedut goreng cili, Yesterday siput sedut (inhalant siphonal canal) supermarket, quickly grabbed packet regrethehe easy .

Related Post : Cara buat kuih siput pedas

kuih raya pertama yang rai buat kat sini kuih mini tiram

Resepi Kuih Siput Pedas - Tentang Aku

Kuih siput pedas ni mak paling pakar membuatnya semua orang sukakannya rasanya lain dari yang lain kuih siput mak ni tak berminyak sangat tak...

Continue Reading


Setelah siap, panaskan minyak dan bolehla digoreng.

PATY'S KITCHEN: KUIH CARA MANIS - blogspot.com

This kuih is soft with pandan flavor. there are two version of kuih cara, the sweet cara and the savory cara. you need a special mold to prepare this kuih....

Continue Reading


Tentang Aku Resepi Kuih Siput Pedas

PATY'S KITCHEN: KUIH CARA BERLAUK - blogspot.com

Kuih cara berlauk is a popular malay delicacy especially in functions and serve best for breakfast and tea. there are two version of this kuih, the sweet...

Continue Reading


Angkat kuih dari kuali dan toskan minyaknya bagi aku resepi ni

Kuih Siput - Arah

Salam kembali buat semua!! :d sejak2 ni sgt sukalah main gentel2 :d ni ni ni kuih kat atas ni pun kena gentel2 dulu pastu lenyek kat papan dia hihihi...

Continue Reading


Related Post : Cara buat kuih siput pedas

Resepi Kuih Siput Pedas - Tentang Aku
Kuih siput pedas ni mak paling pakar membuatnya semua orang sukakannya rasanya lain dari yang lain kuih siput mak ni tak berminyak sangat tak ...
Last update Mon, 28 Jul 2014 23:09:00 GMT Read More

PATY'S KITCHEN: KUIH CARA MANIS - blogspot.com
This kuih is soft with pandan flavor. There are two version of kuih cara, the sweet cara and the savory cara. You need a special mold to prepare this kuih....
Last update Mon, 28 Jul 2014 08:43:00 GMT Read More

PATY'S KITCHEN: KUIH CARA BERLAUK - blogspot.com
Kuih cara berlauk is a popular Malay delicacy especially in functions and serve best for breakfast and tea. There are two version of this kuih, the sweet ...
Last update Mon, 28 Jul 2014 18:37:00 GMT Read More

Kuih Siput - Arah
Salam kembali buat semua!! :D Sejak2 ni sgt sukalah main gentel2 :D ni ni ni kuih kat atas ni pun kena gentel2 dulu pastu lenyek kat papan dia hihihi ...
Last update Mon, 28 Jul 2014 10:16:00 GMT Read More