Kek Marble Kukus

My small bakery house: kek coklat kukus (moist), Note - gambar kat atas adalah coklat kek kukus dengan coklat chips.. Steamed chocolate cake (kek coklat kukus), The recipe is shared by a fb friend which she inherited from her late mother. she hopes that she can share the recipe with everyone and may her mother soul. Dapurku sayang: kek velvet kukus (marble/pelangi), Kek jenis velvet ni kan mmg kena dgn selera dj sekeluargalembut dan berkrim je rasanya. anak2 lah paling sukamungkin gabungan perisanya yg bermacam2.

Kek kukus marble coklat
640 x 427 · 58 kB · jpeg, Kek kukus marble coklat

 kek marble pelangi bahan tambahan untuk kek ini 1 butter atau mentega
640 x 356 · 43 kB · jpeg, kek marble pelangi bahan tambahan untuk kek ini 1 butter atau mentega

Maina cakes: :: kek buah kukus :: - blogspot., Kek buah kukus versi mainacakes, memang moist, tak terlalu manis terase buah-buahannye.. Fiza' cooking: kek kukus marble, Sesetengah lebih suka mengukus kek daripada membakar ketuhar selalunya kek kukus teksturnya lebih lembab. resepi kek marble. I love cake: kek kukus marble, Kek kukus marble sumber:buku resepi bahan: 4 biji telur 140g gula 1/2 sudu besar ovalet 50g minyak masak/mentega cair 140g tepung gandum} 1 sudu teh serbuk.

Related Post : Kek marble kukus

Cara buat kek marble Kukus

Cara buat kek marble Kukus | My Weblog

Get every new post delivered to your inbox. powered by wordpress.com. %d bloggers like this:...

Continue Reading


Tag Archives: Apam Kukus

Sinar Kehidupanku**~::: Kek Kukus Marble

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. sejak2 ni terasa malas betul nak n3 resepi di blog. bila dah cuti lama sangat, mmng inilah jadinya....

Continue Reading


Sinar Kehidupanku**~::

Dapur Tanpa Sempadan: KEK KUKUS MARBLE

Salam semua, lama gak che mat tak buat kek. selak2 dalam buku resipi che mat yang macam tulisan siam tu (aku cakar2 aje dalam buku tu, kalau orang lain tengoksah2...

Continue Reading


oleh: kak fida ♥Kek Velvet Pelangi/Marble Kukus™

Maina Cakes: :: KEK BUAH KUKUS :: - blogspot.com

Kek buah kukus versi mainacakes, memang sangat moist, tak terlalu manis dan amat terase buah-buahannye....

Continue Reading


Related Post : Kek marble kukus

Cara buat kek marble Kukus | My Weblog
Get every new post delivered to your Inbox. Powered by WordPress.com. %d bloggers like this:...
Last update Mon, 21 Jul 2014 21:09:00 GMT Read More

Sinar Kehidupanku**~::: Kek Kukus Marble
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Sejak2 ni terasa malas betul nak n3 resepi di blog. Bila dah cuti lama sangat, mmng inilah jadinya....
Last update Tue, 29 Jul 2014 02:22:00 GMT Read More

Dapur Tanpa Sempadan: KEK KUKUS MARBLE
Salam semua, lama gak che mat tak buat kek. Selak2 dalam buku resipi che mat yang macam tulisan siam tu (aku cakar2 aje dalam buku tu, kalau orang lain tengoksah2 ...
Last update Tue, 29 Jul 2014 04:31:00 GMT Read More

Maina Cakes: :: KEK BUAH KUKUS :: - blogspot.com
Kek buah kukus versi MainaCakes, memang sangat moist, tak terlalu manis dan amat terase buah-buahannye....
Last update Mon, 28 Jul 2014 11:06:00 GMT Read More