Kek Oren Sunkist

Kek oren sunkist

Mawar aziz blog: kek kukus oren, Selepas kek kukus coklat, kita pergi pulak kepada kek kukus oren… hah! jangan terperanjat. aku memang giler buat cake pada minggu nie. hehehe My resipi: resepi kek oren, 15-12-2006, umi_e komen : nak try lah petang nanti sebab semalam bday anak jiran, baru tau je so bolehlah buatkan oren kek ni insyaallah kalau jadi buat My resipi: resepi kek oren blend kukus, Bahan-bahan ( 1 keluarga ) 1 biji buah oren sunkist 1 cwn butter cair- guna minyak pun xpe 1 cwn gula 3 biji telur- buang pusat Dapurku sayang: kek oren blended lagi dan terima kasih kak, Alhamdulillahsekali lagi dapurku sayang menayangkan entri kek oren blended yg dah acap kali buat. tak ingat dah kali ke berapa. disebabkan terlalu mudah

Kek oren sunkist images

Related Post : Kek oren sunkist

Mawar Aziz Blog: Kek Kukus Oren
Selepas kek kukus coklat, kita pergi pulak kepada kek kukus oren… hah! Jangan terperanjat. Aku memang giler buat cake pada minggu nie. Hehehe...
Last update Sat, 12 Apr 2014 08:05:00 GMT Read More

My Resipi: resepi Kek oren
15-12-2006, umi_e komen : nak try lah petang nanti sebab semalam BDay anak jiran, baru tau je so bolehlah buatkan oren kek ni Insyaallah kalau jadi buat ...
Last update Wed, 23 Apr 2014 04:53:00 GMT Read More

My Resipi: resepi KEK OREN BLEND KUKUS
Bahan-bahan ( 1 KELUARGA ) 1 biji buah oren sunkist 1 cwn butter cair- guna minyak pun xpe 1 cwn gula 3 biji telur- buang pusat ...
Last update Tue, 22 Apr 2014 21:44:00 GMT Read More