Kek Oren Sunkist

Welcome rsr: kek lapis limau purut, Pada sesiapa yg suka dgn aroma limau purut dan ingin mengabadikannya di dalam makanan, di sini saya sertakan resipi kek lapis limau purut yang telah saya. Dapurku sayang: eggless fruit cake / kek buah telur, Kek ni tak menggunakan telur langsung. teksturnya mmg lembut dan tak kering. i likeeee! bagi yg tercari2 resepi kek buah tanpa telur, bolehlah try resepi ni.. Juwita fariz family: kek princess langkah demi langkah, Salam semua. apa khabar moga semuanya sihat-sikat dan ceria-ceria selalu. hari ini, baru ada kesempatan nak masukkan langkah-langkah tentang kek princess.

klu nak kek oren kita cantik dan berseri
320 x 240 · 24 kB · jpeg, Klu nak kek oren kita cantik dan berseri

KEK OREN YOGURT
1600 x 1200 · 148 kB · jpeg, KEK OREN YOGURT

My resipi: resepi kek oren, 15-12-2006, umi_e komen : nak petang nanti sebab semalam bday anak jiran, tau je bolehlah buatkan oren kek ni insyaallah jadi buat. Home sweet home: kek kukus oren, Mentega, esen oren, garam, kulit limau jusnya dipukul hingga gebu putih. masukkan susu cair sedikit demi sedikit sambil dipukul adunan hingga mesra.. Dapurku sayang: kek oren blended terima kasih kak, Alhamdulillahsekali dapurku sayang menayangkan entri kek oren blended yg dah acap buat. tak ingat dah berapa. disebabkan terlalu mudah.

Related Post : Kek oren sunkist

yg ni opah dh kurangkan kulit orentp x sempat potong

kek oren moist | Resepi Ibu

Bahan2nya: 1 cawan tepung kek/tepung naik sendiri. 4 biji telur - asingkan kuning & putih. 1 cawan gula aising. 1 cawan mentega. 1 biji limau sunkist...

Continue Reading


Jom intai resepi kek FnF gunakan resepi kek span oren dari blog kak

My Resipi: resepi kek oren

Bahan-bahan ( 1 biji kek ) 1 cawan tepung gandum,, 1 cawan mentega,, 1 cawan gula kisar,, 3 biji telur,, 2 sudu kecil esen vanilla,, 2 sudu kecil oren emulco,, 1 sudu...

Continue Reading


Photo: kek coklat oren sunkistOleh:Anie Ezanycc : www.facebook.com

Embun ♥ Kaseh ♥ Rosaliza: KEK OREN SUNQUICK

Kek oren resepi asal : kak fida @myresipi bahan-bahan ( loyang 9 inc ) 1 bji buah limau - akk guna 2 sudu besar oren sunquick 1 cawan minyak 2 cawan gula...

Continue Reading


Kemudian keluarkan kek dan sejukkan di atas redai.

My Resipi: resepi Kek oren

15-12-2006, umi_e komen : nak try lah petang nanti sebab semalam bday anak jiran, baru tau je so bolehlah buatkan oren kek ni insyaallah kalau jadi buat...

Continue Reading


Related Post : Kek oren sunkist

kek oren moist | Resepi Ibu
bahan2nya: 1 cawan tepung kek/tepung naik sendiri. 4 biji telur - asingkan kuning & putih. 1 cawan gula aising. 1 cawan mentega. 1 biji limau sunkist...
Last update Thu, 21 Aug 2014 05:51:00 GMT Read More

My Resipi: resepi kek oren
Bahan-bahan ( 1 biji kek ) 1 cawan tepung gandum,, 1 cawan mentega,, 1 cawan gula kisar,, 3 biji telur,, 2 sudu kecil esen vanilla,, 2 sudu kecil oren emulco,, 1 sudu ...
Last update Thu, 21 Aug 2014 21:00:00 GMT Read More

Embun ♥ Kaseh ♥ Rosaliza: KEK OREN SUNQUICK
KEK OREN resepi Asal : Kak Fida @myresipi Bahan-bahan ( loyang 9 inc ) 1 bji buah limau - Akk guna 2 sudu besar oren sunquick 1 cawan minyak 2 cawan gula ...
Last update Thu, 21 Aug 2014 22:19:00 GMT Read More

My Resipi: resepi Kek oren
15-12-2006, umi_e komen : nak try lah petang nanti sebab semalam BDay anak jiran, baru tau je so bolehlah buatkan oren kek ni Insyaallah kalau jadi buat ...
Last update Thu, 21 Aug 2014 04:33:00 GMT Read More