Kuih Gunting

Kuih gunting brief description of the information will allow you if want get more news. Without fear of harming your information is Kuih gunting . A brief news of the information contained Kuih gunting on our site may be able to help you.

Daisy-lala: kuih siput kuih gunting, Kuih gunting sumber : junjs11@ myresipi.com resipi : chef norzailina nordin bahan-bahan : 375g tepung gandum 2 sudu besar gula aising 2 sudu besar rempah kari. ~~:: atanayuiman ::~~: resepi kuih gunting, Nak letak resepi kuih gunting. my feveret nieh! sebelum di goreng selepas di goreng bahan-bahan : 3cawan tepung 2 sudu besar gula aising 2 sudu besar. My resipi: resepi kuih gunting, Semua gambar dan juga resepi yang disumbangkan di myresipi.com adalah hakmilik tuan punya asal dan juga myresipi.com..

Kuih Gunting
1600 x 1200 · 315 kB · jpeg, Kuih Gunting

maka jadilar kuih gunting seperti diatas. ini belum digoreng ya
640 x 480 · 74 kB · jpeg, Maka jadilar kuih gunting seperti diatas. ini belum digoreng ya

Resepi biskut raya 2014, kuih kek: resepi kuih gunting, Kerepek gunting / kuih gunting 1 cawan tepung gandum 4 tangkai cili kering dikisar jadi serbuk 1 sudu besar udang kering dikisar jadi serbuk 1/2 sudu kecil jintan. Kuih gunting - citarasawan - blog citarasa wan, Kuih gunting, kudapan ringgan masyarakat india popular rasa daun kari wangi rempah ratus jintan manis, jintan putih, cili . My day life: resipi kuih gunting ibu mertuaku, Salam ni nak kongsikan resipi kuih gunting panggil kuih siput. sebenarnya makan kuih ni pun kadang2 aje..

Related Post : Kuih gunting

Fiza Nordin: Kuih Gunting
miemiey said miemiey tgk kak fiza ni rajin tul masakmasak lauk lagi kuih raya lagilauk pauk tu bukan simple2 tapi mabeles abisstak letih ke kak ...
Last update Wed, 17 Sep 2014 12:36:00 GMT Read More

Recipes today - Kuih Gunting - Resipi Citarasawan
Kuih Gunting Bahan-bahan 150gm tepung gandum 4 pelepah daun kari digunting halus 45gm majerin 1 sudu makan serbuk cili 50ml santan 1/2 sudu teh garam...
Last update Thu, 18 Sep 2014 09:00:00 GMT Read More

Salam Dua Benua: Resipi kuih gunting
Inilah resipi kuih gunting Mak saya yang dia dah buat since I was a very young girl. Tapi rasanya dia dah stop buat sekarang and I pulak lah yang take over ....
Last update Sun, 14 Sep 2014 00:08:00 GMT Read More

Resepi Biskut Raya 2014, Kuih Dan Kek: Resepi Kuih Gunting
Kerepek Gunting / Kuih Gunting 1 cawan tepung gandum 4 tangkai cili kering dikisar jadi serbuk 1 sudu besar udang kering dikisar jadi serbuk 1/2 sudu kecil jintan ...
Last update Wed, 17 Sep 2014 23:06:00 GMT Read More