Resepi Kek Hokkaido

Resepi kek hokkaido

Paty's kitchen: hokkaido cake / kek chiffon hokkaido, Kita tidak perlu ke hokkaido untuk mendapatkan cake ini. kek ini seketika dahulu cukup popular di tawan. bagaimana ianya dinamakan hokkaidojangan tanya Ini cerita atiqah: masak-masak: resepi kek red velvet, Salam semua. korang pernah tak rasa kek red velvet? keknya lembut dan gebu, dan ada sedikit rasa unik adunan mentega dan coklat. :) seriously, sangat sedap Dapurku sayang: kek lumut kukus (resepi ii), Minggu lepas entah mcmmana rasa terpanggil pulak utk mengukus kek lumut dgn menggunakan resepi kedua dj. dah lama sebenarnya nk buat tapi tu lah, asyik It's my life: resepi kek batik brunei, Salam.korang pernah makan kek batik brunei??? aku buat kek ni masa ade potluck kat sekolah aku semalam. dan kek ini menjadi rebutan dan sume puji kek ni

Resepi kek hokkaido images

Related Post : Resepi kek hokkaido

PATY'S KITCHEN: HOKKAIDO CAKE / KEK CHIFFON HOKKAIDO
Kita tidak perlu ke Hokkaido untuk mendapatkan cake ini. Kek ini seketika dahulu cukup popular di Tawan. Bagaimana ianya dinamakan Hokkaidojangan tanya ...
Last update Sat, 05 Apr 2014 13:36:00 GMT Read More

ini cerita Atiqah: Masak-masak: Resepi Kek Red Velvet
Salam semua. korang pernah tak rasa kek red velvet? keknya lembut dan gebu, dan ada sedikit rasa unik adunan mentega dan coklat. :) seriously, SANGAT SEDAP ...
Last update Sun, 06 Apr 2014 15:36:00 GMT Read More

DapurKu SaYang: Kek Lumut Kukus (resepi II)
Minggu lepas entah mcmmana rasa terpanggil pulak utk mengukus kek lumut dgn menggunakan resepi kedua DJ. Dah lama sebenarnya nk buat tapi tu lah, asyik ...
Last update Tue, 08 Apr 2014 03:45:00 GMT Read More