Resepi Kuih Makmur

Hasil tangan gadis kampung: resepi: biskut makmur, Gadis kampung said boleh je nak tambah telurtelur tue lagi sedaplagi gebu biskut tue june 30, 2014 at 11:09 am. Resepi kuih hari raya 2013, Tips: untuk mendapatkan biskut yang tebal dan rangup, masukkan ke dalam peti sejuk selama lebih kurang 1 jam sebelum dibakar.. Resepi kuih raya, Bahan-bahan: 250 gm mentega 250 gm gula aising 100 gm gula halus 2 biji telur: 100 gm serbuk koko tepung berserbuk penaik secukupnya serpihan coklat untuk hiasan.

Kuih Makmor  kacang intinya sedikit basah supaya tidak bersembur
1600 x 1200 · 187 kB · jpeg, Kuih Makmor kacang intinya sedikit basah supaya tidak bersembur

Ceria Resipi - Pelbagai Resipi Yang Menceriakan
400 x 300 · 34 kB · jpeg, Ceria Resipi - Pelbagai Resipi Yang Menceriakan

My resipi: resepi kuih makmur simple, Semua gambar resepi disumbangkan myresipi. hakmilik tuan punya asal myresipi. My resipi: resepi kuih makmur, Semua gambar resepi disumbangkan myresipi. hakmilik tuan punya asal myresipi. My baking workshop: kuih makmur, Resepi kuih makmur kongsi ni versi makmur sabah ya, sebab setelah 8 stay shah alam ni, memang berbeza rasa.

Related Post : Resepi kuih makmur

Bahan Doh/Kulit

Kuih Makmur ~ ::Koleksi Resepi::

Blog ini memaparkan pelbagai koleksi resepi dari majalah,internet,dan juga resepi dari saya sendiri.diabadikan di dalam blog ini sebagai rujukan kita bersama.anda...

Continue Reading


 ada la biskut makmur sedap sungguh! aku pun ape lagi resepi

Resepi Biskut Raya 2014, Kuih Dan Kek: Biskut Makmur

Bahan-bahan ( 1 balang saiz sederhana ) tepung gandum ( 1 kg ) minyak sapi tulen ( ikut lembut adunan ) kacang tanah ( di goreng tanpa minyak ) telur ( 3 biji )...

Continue Reading


Kuih Mor

Mesra.net Resepi : Kuih Makmur

Mesra.net - malaysia directories and information bahan-bahan: 125 gm tepung gandum 60 gm minyak sapi/marjerin bahan saduran:...

Continue Reading


Ok jugak la kuih ni, kalu takde songkok, ketayap pun berguna jua

My Resipi: resepi Kuih makmur simple

Semua gambar dan juga resepi yang disumbangkan di myresipi.com adalah hakmilik tuan punya asal dan juga myresipi.com....

Continue Reading


Related Post : Resepi kuih makmur

Kuih Makmur ~ ::Koleksi Resepi::
Blog ini memaparkan pelbagai Koleksi Resepi dari majalah,internet,dan juga resepi dari saya sendiri.Diabadikan di dalam blog ini sebagai rujukan kita bersama.Anda ...
Last update Sat, 30 Aug 2014 18:27:00 GMT Read More

Resepi Biskut Raya 2014, Kuih Dan Kek: Biskut Makmur
Bahan-bahan ( 1 Balang saiz sederhana ) Tepung Gandum ( 1 kg ) Minyak Sapi Tulen ( Ikut lembut adunan ) Kacang Tanah ( Di goreng tanpa minyak ) Telur ( 3 Biji )...
Last update Mon, 01 Sep 2014 17:13:00 GMT Read More

Mesra.net Resepi : Kuih Makmur
Mesra.net - Malaysia Directories And Information Bahan-Bahan: 125 gm tepung gandum 60 gm minyak sapi/marjerin Bahan Saduran:...
Last update Mon, 01 Sep 2014 01:49:00 GMT Read More

My Resipi: resepi Kuih makmur simple
Semua gambar dan juga resepi yang disumbangkan di myresipi.com adalah hakmilik tuan punya asal dan juga myresipi.com....
Last update Mon, 01 Sep 2014 05:38:00 GMT Read More